Amint a Nike és Sealand cipő márkákról tudni érdemes

Amikor a minőség menő - a Nike és Sealand cipő a lábbeli piac koronázatlan császára. A győzelem istennőjével előretörő sportcipőgyár nemcsak világelső, de folyamatosan képes a megújulásra - szín és formavilágában valóban trendi divatot terem ott is, ahol elsősorban a teljesítmény a cél. A Sealand története pedig ellenkezőleg, az elegancia és divat világából indult el, és időközben nyitott a sportok szerelmesei felé.

Ahol elsődleges a minőség

Mindkét cipő-óriás eltéveszthetetlen stílust képvisel a piacon. Az amerikai Nike a futócipő forradalmasításával szerzett magának nevet. Azonban ma már nincs olyan sportág, ahol ne találhatnánk meg a termékeiket. Edző cipők, foci cipők, kosárlabda cipők, szabad idő lábbelik, túrabakancsok. A modelleket elsősorban afro-amerikai közösségeknek mutatták meg, és fontos volt a tőlük kapott visszajelzés. Nem véletlen tehát, hogy ez a márka a városi afro-fiatalok egyik stílusjegye: nem kizárólag edző cipő, hanem státusz is!

A Sealand Nagy-Britanniából hozta magával a kimért angol eleganciát, a vitorlás cipők mellett mára állandó termékei az elegáns lábbelik. A cég korábban csak férfiak számára gyártotta a darabokat, azonban jelneleg a Sealand Harare sárga női bakancsot is felfedezhetjük már a palettán.

A Nike és Sealand cipő is egyedi gondolat, bár alapjában eltérő közönséget céloztak meg a tervezők, mára már sokkal heterogénebb a vásárló közegük. Nem meglepő, hogy amikor Michael Jordan kosárcipőjét piacra dobták, a gyerekek elszöktek a tanítási órákról, csakhogy elsőként jussanak hozzá a márkatermékhez. Szintúgy a Sealand rajongó tábora is elszánt és hűséges, a bolti áraktól függetlenül. Egyébként mindkét cég cipői a közép és felső költségkategóriába tartoznak.

Miért trendi a Sealand?

A Sealand először vitorlás cipők gyártásával adott hírt magáról. Már akkor is kiváló minőségben készültek a szigetország termékei. Tehát kifejezetten nem divatlábbelikre specializálódott a vállalat. A klasszikus szabású, egyszerű vonalvezetésű darabok eleganciája mára már továbbadódott a bakancsok, mokaszinok, sőt az utcai cipők darabjaira is. A cipo.ninja termékei is igazolják, nem nehéz Sealand cipő-rajongóvá válni. A kényelmes, karakteres és jó vágású cipők megnyerő fellépést kölcsönöznek a viselőnek, függetlenül a lábbeli típusától. Talán meglepő, de pont a vitorlás cipők terén mutatnak fel a tervezők egy erőteljesebb színvilágot, a kék, a bordó tökéletesen illeszkedik a nyári laza hangulathoz. A bakancsok a fekete és a világosabb barna vonalát követik, az utcai cipőknél kedvelt a bézs szín, vagy a sötétkék.

Aki Sealand cipőt vásárol, valójában saját stílusáról beszél. Kifinomult ízlésvilágában a tökéletesen elkészített termékeknek biztosít utat. Valószínűleg a minőség adja a márkahűség alapját, ám a trendi és elegánsan dizájnolt darabok azok körébe is eljuttatják, akik elsősorban a külső megjelenésre adnak!

Kinek áll jól a Nike?

A Nike és Sealand cipő tradicionális, ha kézbe vesszük a legújabb kollekciót, továbbra is felfedezhetjük a legelső lábbelik jellemzőit. Minőséges alapanyagból, szakszerűen elkészített termék minden egyes darab. Sokan igyekeznek a Nike népszerűségéből pénzt bezsebelni, azonban az utánzatok az ismert cipőformán és a pipa jelen túl nem sok mindent tartalmaznak - legfőképp a szellemiségéből. Akinek egy eredeti Nike cipő, akár a cipo.ninja Runner vagy Air Max Command darabjából ott hever a szobájában, az mindenképp eltökéltségről, magabiztosságról árulkodik. Pontosan tudja, mire van szüksége ahhoz, hogy még jobb teljesítményt nyújtson, akár a pályán, akár a hétköznapokban.
A Nike és Sealand cipő megbízhatóságát mutatja az őket körbevevő töretlen népszerűség! A rajongók köre pedig egyre csak nő.