2014-es Forma-1: jegy információk

Formula-1 képAz egykoron 8 hónap alatt felépített mogyoródi Hungaroring kezdetben korántsem volt a pilóták kedvenc pályája, de egyes kanyarkombinációk levágásával és korszerűsítésekkel mára szívesen jönnek hozzánk versenyezni az autósport nagyágyúi. Idén július 25. és 27. között kerül megrendezésre a Hungaroring pályáján a Formula-1 Pirelli Magyar Nagydíj, melyre a jegyeket a mygpticket.hu szerint is a legegyszerűbb online megvásárolni. Nézzük most azokat a legfontosabb jegy információkat, melyekkel érdemes tisztában lennie, ha idén Ön is testközelből csodálná a száguldó cirkuszt!

Azoknak, akik egyetlen napról sem szeretnének lemaradni, a hétvégi jegy ajánlott, ezzel ugyanis pénteken, szombaton és vasárnap is látogatható a Hungaroring, sőt, a csütörtöki boxutca látogatásra is érvényes a hétvégi jegy. Természetesen a látvány szempontjából nem mindegy, hogy hová váltja meg azt. Fanatikusoknak mindenképpen a tribünök ajánlottak, melyek a pálya körül találhatóak olyan helyeken, ahonnak kiváló a kilátás, és több képernyőn is nyomon követhetőek az események. Ezzel szemben az állójegyek kizárólag a pálya körüli füves területre szólnak, azokkal tribünön nem foglalhatnak helyet a látogatók. Lehetőség van arra is, hogy fedett tribünre váltson jegyet, ez a Super Gold Tribün, melynek kivételével az összes többi látogatható a pénteki napon még az állójegyekkel is.

Az egyszerre megrendelt jegyek általában egymás mellé szólnak, vagy ha erre helyhiány miatt nincs már lehetőség, akkor egy másik tribünre átválthatóak azok, hogy a megszokott társaságban élvezhesse a futam minden percét. Az említett boxutca látogatásra egyébként a csütörtöki nap folyamán 16-19 óráig van lehetőség.

Az árak nyilvánvalóan egy sor tényező függvényeként alakulnak, így nem mindegy, melyik napra, hova szóló jegyet vásárol. A legjobb ár garancia tulajdonképpen magában foglalja, hogy a jegyvásárlás közvetítői díj nélkül, közvetlenül a jegyértékesítőtől történik, tehát spórolhat, ha ilyen ajánlat mellett teszi le voksát.

Természetesen arra is lehetőség van, hogy VIP szolgáltatásokat vehessen igénybe, ez a Forma-1 Paddock Club, melyhez a jegyek olyan extrákat tartalmaznak, mint az ínyenc ebéd, a startra, valamint a célra a legjobb kilátással bíró helyek, kávé-, és péksütemény fogyasztás. 60 fős csoportok felett saját suite is foglalható, amely padlószőnyeggel ellátott, saját személyzettel, klímával és plazmaképernyős televízióval szolgálja a vendégek kiemelt színvonalon való szórakozását.

A mygpticket felhívja az érdeklődők figyelmét arra, hogy a Forma-1 jegyek üdülési csekkel nem fizethetőek, viszont minden egyes jegy biztosítottan, legkésőbb a rendezvény előtt egy héttel megérkezik a megadott címre. A különleges élmények kedvelői számára a Hungaroring Budapestről helikopterrel is megközelíthető. Fontos információ, hogy a pálya melletti ingyenes parkoló érkezési sorrendben használható annak megteltéig. A Magyar Nagydíj minden bizonnyal idén is számos izgalmat ígér azok számára, akik a sebesség, és az autósport szerelmesei.