Az Appenzeller egy svájci félkemény sajt. A Säntis nevű hegy körüli vidék szolgáltatja a természetes nyers tejet, amelyből az Appenzeller sajt készül. Napjainkban az Appenzeller Käse GmbH és további 70 sajtüzem Appenzell, Thurgau és Szt.Gallen kantonban állítja elő (az éves előállított mennyiség 8622 tonna[1... tovább »
Éjszaka, fényszennyezés nélkül
Hozzászólások
A hozzászólás szabályai:
- ne használj trágár szavakat (káromkodás)
- ne reklámozz (spam)
- ne személyeskedj
- ne tégy sértő megjegyzéseket népcsoportok, nemzetek vagy vallási közösségek ellen
- ne írd meg saját vagy mások személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, email)
- ha egy hozzászólás sérti a fentieket, vagy egyéb módon zavaró vagy bántó, kérlek jelentsd a hozzászólás melletti X gombbal