Wellness és szilveszteri szállások híres magyar helyeken

Év végi kikapcsolódásra keresi az ideális helyszínt? Kiszakadna kicsit a megszokott környezetből, és otthonától távol pihenné ki az éves fáradalmakat? Szilveszter szállás ajánlatai erre számos lehetőséget kínálnak, érdemes mihamarabb körülnéznie a kínálatban. Hazánk ismert és népszerű fürdőhelyei éppen úgy remek választásnak bizonyulnak, mint a kissé eldugottabb helyen megtalálható kastélyszállodák, amelyek éppen egyediségüknél fogva nyújtanak különleges programlehetőségeket.

Az utisugo.hu szakemberei azt javasolják a szilveszter szállás iránt érdeklődőknek, hogy megéri minél korábban foglalni, hiszen december közepén már nem ritka a teltház. De mégis minek köszönhetik a szilveszteri programokat is szervező szálláshelyek kedveltségüket? Melyek azok a városaink, amelyek biztosan nem okoznak majd csalódást a decemberi ünnepek alkalmával sem? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ. Nézzük, hova érdemes utaznia, ha az óév búcsúztatásáról van szó!

Balatonfüred és a téli Balaton

Ha a „magyar tenger” kerül szóba, akkor legtöbben kizárólag a főszezonnak számító nyári hónapokban zsúfolásig telt strandokra gondolnak. Pedig ennél jóval többet kínál a térség, többek között szilveszteri ajánlatai miatt is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A város éjszakai szórakozóhelyei mellett a wellness szállodák is remek programokkal várják a kikapcsolódni vágyókat. Ez utóbbiak egyébként kiválóan alkalmasak több napos pihenésre. Jellemzően az év végi ünnepek kapcsán akciós csomagajánlatok is várják a vendégeket, akik olyan programokon vehetnek így részt, amelyek kuriózumnak számítanak. Pálinkakóstolás, mozis délutánok, kávékülönlegességek kóstolója, szauna szeánsz és zenés gálaest várják sok helyen a vendégeket. Az újév első napjaiban pedig hosszas séták tehetőek a téli Balaton partján.

Szilveszteri wellness Hévízen

Fáklyás séta, forralt borozás, előszilveszteri bulik és élőzenés szilveszteri gálaest- hasonló programokkal találkozhatnak mindazok, akik a Keszthelytől öt kilométerre fekvő Hévíz mellett teszik le a voksot. A Gyógytóról híres város fürdője szilveszterkor is látogatható, de a legtöbb wellness hotel falain belül is lehetőség nyílik a fürdőzésre, méghozzá igényesen kialakított környezetben, ünnepi hangulatot idézve. Hasonlóképpen igénybe vehetőek a wellness szolgáltatások is, így szaunázással, gőzkabin használattal is tölthetik az időt a wellness szerelmesei.

Ceglédi fürdőzés wellness szolgáltatásokkal

Az alföldi város közvetlen közelében fekvő, fővárosiak körében is igen kedvelt wellness szálloda, az Aquarell idén is készül az év végére. Szilveszter szállás kínálatában a csendes pihenés kedvelői számára remek választásnak bizonyul a kiváló étteremmel, beltéri élménymedencével, jakuzzival és gyógymedencével rendelkező szálloda, ahol szaunázni és egyéb wellness szolgáltatásokat igénybe venni is van lehetőség. A felnőttek és gyermekek számára is szórakoztató programokat szervező hotel az év utolsó napján ünnepi büfévacsorával és éjféli büfével is kedveskedik a vendégeknek.

Szilveszter Miskolctapolcán

Az észak-magyarországi régió méltán kedvelt fürdőhelye, Miskolctapolca, szilveszter szállás kapcsán is remek lehetőségeket tartogat a pihenni vágyóknak. Masszázs-, és fürdőszolgáltatások egyaránt a szilveszteri programok részét képezik, de a zenés gálavacsora is a térség hoteljeinek kínálatában szerepel. A város népszerű hotelje, a Calimbra Wellness mindezek mellett a Bükk hegységre nyíló páratlan látvánnyal is igyekszik még teljesebbé tenni a wellness kikapcsolódást.
Cikkünkben a teljesség igénye nélkül igyekeztünk néhány olyan fürdőhelyet kiemelni, amelyek szilveszter szállás kapcsán is remek választásnak bizonyulnak. Foglaljon mihamarabb, hogy még biztosan legyen szabad hely az Ön által kiválasztott hotelben!