Hogyan használjuk jól az apróhirdetési oldalakat

maxapróEgyre több és több ember használja előszeretettel az internetes apróhirdetési oldalakat, hiszen kényelmes, ingyenesen hozzáférhető, fényképpel lehet hirdetni, és ez az esetleges vásárlók számára is nagy előny, gyorsan fel lehet rakni az eladásra szánt terméket, és könnyen meg lehet találni a megvásárolni kívánt dolgokat, és az egész ügylet akár e-mailben ingyenesen intézhető, nem kell hosszadalmas telefonhívásokkal kalkulálni.

Íme néhány hasznos tanács azoknak akik szeretnék apróhirdetést feladni, melyet a maxapró ajánl.
Ha Ön hirdetni szeretne egy ingyenes apróhirdetési oldalon, akkor első dolga az legyen, hogy megtalálja azt a dobozt ahova a legjobban beillik az eladni kívánt terméke, ugyanis valószínűleg itt fogják keresni a legtöbben. Készítsen róla jó minőségű, a vásárló szemé t vonzó fotókat, és ami talán a leglényegesebb, írjon hozzá megfelelő és meggyőző erővel bíró vonzó szöveget. Ezután már csak várnia kell, hogy a vevők jelentkezzenek.
Ha Ön vásárolni szeretne egy ingyenes apróhirdetési oldalon, érdemes alaposan vizsgálódni a termék felől, ha egy-két terméket kiválasztott, nézze meg alaposan a fényképeket, és ha az nem tűnik eredetinek, vagy nem elég éles, kérjen jobb minőségű fényképeket az eladótól, és ha az nem hajlandó küldeni, akkor azt a terméket inkább hanyagolja.
Célszerű a túl alacsony áron kínált termékekkel szemben nagyon bizalmatlannak lenni, és ha egy ilyen hirdetésben az szerepel, hogy személyes megtekintésre nincs lehetőség, valamint a terméket csak előre utalással lehet megvenni, akkor ezt a hirdetést jobb messziről elkerülni.

Ma már egy apróhirdetés feladás nem lehet több öt percnél, ahogy ezt a maxapróban is tapasztalhatják a hirdetést feladók. Az ingyenes apróhirdetés feladása lényegében egyetlen lépésben megvan, a település nevének megadása után az alaposan kiválasztott főkategória és alkategória megadása következik, majd pedig a hirdetés megnevezését kel beírnunk, melyet célszerű gondosan megfogalmazni.

Ezt természetesen a leírással is ugyanígy tegyük meg, a jó terméket még jobban eladja a jó a reklám. A képeket már előre készítsük el jó minőségben, figyeljünk oda a jó láthatóságra, a megvilágításra. A legjobb, ha több képet is felrakunk a hirdetés mellékleteként. Ha a termékről van youtube link, remekül támogathatja a hirdetésünk eladhatóságát.

Ezután már csak a szokásos adatok megadása következik, a nevünk, a hirdetés kezelésére használt email címünk, valamint a telefonszámunk megadása. A használati feltételek elfogadása után már csak a hirdetés feladása gombra kell kattintanunk, és már kész is vagyunk.