Fressnapf, a kisállatok birodalma

FressnapfSzeretné, ha kisállattal bővülne a család, de egyelőre nem tudja, milyen új lakóval is osztaná meg szívesen az otthonát? Dönthet a kutya vagy egy doromboló macska mellett, de akár teknőst, halakat vagy hörcsögöt is választhat. Természetesen nem mindegy, hogy hol lakik, célszerű ezt is szem előtt tartani leendő kedvencének komfortérzete miatt, de ma már az is természetes, ha egy cica nem a szabad állatok mindennapjait éli, hanem inkább szobamacskaként, pórázon sétál gazdája mellett – elkerülve ezzel a rá leselkedő veszélyeket.

Mindegy, hogy melyik állatkára esik is a választás, az biztos, hogy szüksége lesz olyan felszerelésekre, amelyek biztosítják a jövevény kényelmét új otthonában. Az állatkereskedésből kilépve tehát az első útja egy állateledel boltba vezessen, ahol megtalálja mind az almozáshoz, mind a tápláláshoz, mind pedig a játékhoz szükséges felszereléseket, termékeket.

Szerencsére ma már összekötheti az állatvásárlást mindezek beszerzésével, hiszen a Fressnapf XXL áruház lehetőséget kínál arra, hogy egy helyen találja meg a kedves kisállatokat és a mindennapjaikhoz nélkülözhetetlen termékeket, eledeleket, vitaminokat. Hozzáértő szakembereink szívesen segítenek az állat igényeinek, korának, fajtájának megfelelő árucikkek kiválasztásában, a nálunk kapható háziállatok pedig ellenőrzött tenyészetekből származnak.

Ha olyan különleges díszállatok mellett döntene, amelyek gondozása és tartása bővebb információkat igényel, akkor is megtalálja számítását a Fressnapf áruházakban. Lássuk, melyek azok a kedvencek, amelyek tartása különleges odafigyelést igényel leendő gazdájuk részéről!

Akvarisztika

Egyre többen teszik le voksukat az akváriumok és a bennük élő színes világ mellett. Lakberendezési szempontból sem elhanyagolható a látványuk, arról nem is beszélve, hogy a Fressnapfnál 1150-féle díszhal közül válogathat. A kínálat kibővült csigákkal, rákokkal, hogy komplett kis bioszféra alakulhasson ki az akváriumában.

Terrarisztika

Bár sokan nem rajonganak a teknősökért, kígyókért, gyíkokért, de ennek ellenére tény, hogy egyre nagyobb az érdeklődés irántuk – különlegességüknél fogva. Ha az otthonába hüllőt szerezne be, a Fressnapf ebben is a segítségére van az állatok kiválasztásától kezdve egészen azok lakhelyének berendezéséig, a mindennapi étrend kialakításáig.
A kisemlősök iránt érdeklődők mókusok, tengerimalacok, deguk, sünök, hörcsögök, egerek, patkányok, csincsillák és nyuszik széles választékával találkozhatnak, így biztosan rálelnek majd arra a kisállatra, amelyik hamarosan a lakótársukká válik.

Amennyiben kedvence is Önnel érkezik áruházunkba, összekötheti a bevásárlást az állat kozmetikai kezelésével, de akár karomvágásra vagy beltéri kutyaiskolai foglalkozásra is szívesen látjuk az állatkát. Kispesten az Europark mellett, valamint Újbudán az Újbuda Centerben Önt is várja a Fressnapf XXL, amely magas színvonalú szolgáltatásokkal gondoskodik arról, hogy egy helyen intézhesse el a kisállatával kapcsolatos valamennyi teendőt.