Fogfehérítés otthon: a gyönyörű mosoly titka

Mindennapi életünkben rendkívül sok múlik azon, mennyire magabiztosan állunk hozzá az elintézendő feladatokhoz. Az önbizalom egyértelműen megmutatja pozitív hatásait a régóta vágyott állás elnyerésekor, társas kapcsolataink alakulásában, a párkeresésben, vagy az első randevú izgalmai közepette. Arra azonban, hogy mennyire érezzük jól magunkat a bőrünkben, és ez mennyire sugárzik rólunk, számos tényező rányomja bélyegét. A gyermekkorban szerzett tapasztalatok, a testalkattal való elégedettség mellett az sem mindegy, milyen arc tekint vissza reggelente a tükörből. Mivel a kommunikációban jelentős szerep jut az arcnak, így annak ápolása, valamint a fogsor épsége, fehérsége rendkívüli szerephez jutnak.

Egy mosollyal bárkit levehetünk a lábáról

Gyakran hallani, hogy egy mosoly semmibe nem kerül, és mégis azonnal közelebb hozza egymáshoz az embereket. Ez bizony valóban így is van, és egyre nagyobb szükség is van arra, hogy ha csak egy gesztussal is, de megmutassuk a másiknak szimpátiánkat, együttérzésünket, emberségünket. De mégis hogyan mosolyoghatnánk bátran, ha elégedetlenek vagyunk fogainkkal? Sokan, akik esztétikai okok miatt inkább kerülik a mosolyt, gyakran morcosnak és rosszkedvűnek tűnnek emiatt, holott pusztán egy olyan problémáról van szó, amely egyszerűen orvosolható. A vitx.hu szakemberei szerint a fogfehérítés otthon is egyszerűen megvalósítható, melyhez többféle korszerű készítmény és csomag is áll rendelkezésünkre. Akik takarékosan szeretnének fehér fogsornak örvendeni, szintén többféle lehetőség közül válogathatnak a szódabikarbónától kezdve a tengeri són keresztül egészen az almaecetig és az ezüstkolloidig.

A fehér fogsor érték!

A fehér fogakkal büszkélkedők sokkal jobb eséllyel pályáznak meg állást, sőt, az ismerkedés során is előnyt élveznek, hiszen azonnal az ápoltság sugárzik róluk. Természetesen a sikerben jelentős szerep jut annak is, hogy az ép, vakítóan fehér fogsor önbizalmat ad tulajdonosának, ami a kisugárzáson, a mozgáson, a mimikán és a kommunikáción is egyértelműen megmutatkozik. A Vitx, a fogfehérítő készítmények szakértője is úgy véli, hogy a fehér fogak napjainkban kiemelt értéket képviselnek, és nem csak a megjelenést illetően, hanem a kiegyensúlyozott, magabiztos személyiségvonások kapcsán is.

Fogászati kezelés helyett takarékos megoldások

Ma már kivétel nélkül minden fogászati klinika kínálatában megtalálható a helyben végezhető fogfehérítés. Azzal azonban érdemes tisztában lennie minden érdeklődőnek, hogy az árak bizony elég magasak, és előfordulhat, hogy további kezelésre lesz szükség ahhoz, hogy a kívánt árnyalatot sikerüljön elérni. Rohanó mindennapjainkban sokszor idő sincs arra, hogy a munka és az ügyintézések, bevásárlások után még órákat a fogászati rendelőben töltsünk. Az otthoni fogfehérítés mindazok számára javasolt, akik idejüket maximálisan kihasználva, elérhető áron szeretnének tenni a fehér fogsor, és ezzel együtt a magabiztos mosoly érdekében.